Mira Potkonen valitsi asfaltin

Mira Potkonen valitsi asfaltin

Hymyilevä Olympiamitalisti ja tuore Euroopan unionin mestari Mira Potkonen nauttii elämästä omakotitalossa Nokialla. Pahimpien kurakelien pelastukseksi on myös saatu Sivénin asfaltoima uusi pihatie. Entä mitä mieltä Mira on syksystä?
 
Komea turnausvoitto kolmella otteluvoitolla Puolan Gliwicessä ja keskeytysvoitto Skotlannin Lynn Calderista, uusi omakotitalo Nokialla – silti myös menestyksekkäästä loppukesästä nauttivalla Miralla on samat mietteet tulevista kuukausista kuin valtaosalla Suomalaisista. Kesän leppeät ilmat ovat vaihtuneet kaiken valon imevään, märkään vuodenaikaan – syksyyn.
 
Kuraa ja lehtiä kaikkialla – eteinen, vaatteet ja lapset puunataan harmaanruskeasta vellistä useita kertoja päivässä. Mudan mukana tuomat kivet naarmuttavat lattiat. Pahimmillaan kurakelit jatkuvat läpi talven ja kevään. Mutanaamion hyödystä ihonhoidoissa ei tarvitse kiistellä – Kaikkialle sitä ei kuitenkaan haluta, eikä kaikkialta sitä voida edes poistaa. Kustannustehokas asfaltti kestää vuodenaikojen vaihtelut ja pitää pihan puhtaana. Miran onneksi Asfaltti Sivénillä on tehokas ja kestävä ratkaisu taisteluun syksyä vastaan, eli piha paketoitiin asfalttiin.
 
 
Nokialla asuva EU-mestari ja olympiamitalisti Mira Potkonen valitsi asfaltin.

”Rakastan kuivaa, raikasta ja kaunista syksyä, mutta sitähän se ei aina kumminkaan ole. Perheen ja harjoitusten täyttämässä kalenterissa on kiirettä ja vapaa-ajan käytän siivoamisen sijasta mieluummin rentoutumiseen – Kuvailisin itseäni enemmän elämästä nauttivaksi. Sivénin kanssa asiointi oli mutkatonta – Asfaltti tuli kisamatkan aikana, aikataulut piti ja uusi asfaltti koristi pihamaata hämmästyttävän nopeasti. Ei voi olla kuin tyytyväinen. Myös päävastuun pihan hoidosta kantava aviomieheni on ollut mielissään pihan helppohoitoisuudesta, vakuuttaa pihamaalla hymyilevä Mira.”

 

Alunperin Heinävedeltä kotoisin, nykyään Nokialla asuva ja Tampereen Voimailuseuraa edustava Mira Potkonen on niittänyt mitaleja ympäri maailman. Verrattain myöhäisellä iällä nyrkkeilyn aloittanut Mira kamppailee 60-kiloisten sarjassa ja parhainpana saavutuksena kaapista löytyykin pronssi Rion Olympialaisista. Valmistautuminen vuoden 2020 Olympialaisiin, jotka käydään Japanin Tokiossa, on jo alkanut.

Pyydä tarjouksemme asfaltoinnista, tai piharakentamisen palveluista.Toimimme Etelä-Suomen alueella. Otamme teihin pian yhteyttä lähetettyänne tarjouksen.
VALMIINA ALOITTAMAAN?

Monesti asfaltointien tarjouksissa saattaa olla suuria hinta-arvio eroja. Mitä tarkemman kartoituksen tarjouslaskija saa, sen paremmin pystytään laskemaan tarkka kilpailukykyinen tarjous!


RISTO SIVEN

  • Etelä-Suomi
  • 041 546 9050
  • risto.siven(at)asfalttisiven.fi

HARRI KOSKINEN

  • Etelä-Suomi
  • 040 512 4040
  • harri.koskinen(at)asfalttisiven.fi

URHO TUJULA

  • Pirkanmaa
  • 0400 310 800
  • urho.tujula(at)asfalttisiven.fi

TOIMISTO

  • 050 434 6865