Kotisi sen vaatimalle tasolle

PIHAN ASFALTOINNILLA HELPPOUTTA JA ARVON NOUSUA

Asfaltoidulla pihatiellä nostat kotisi arvokkuuden sen vaatimalle tasolle. Kulkuväylien siistinä pitäminen on helppoa vuoden ympäri, kura ja lehdet on kätevä pitää poissa puutarhaletkulla ja lehtipuhaltimella. Oikeaoppisella kaadolla sadevedet ohjataan pois pihasta. Pihatiet ja parkkipaikat, kesämökit tai vaikka takapihan urheilukenttä. Minne kaikkialle sinä haluat monipuolisen ja helppohoitoisen pinnoitteen?

Kotisi sen vaatimalle tasolle

PIHAN ASFALTOINNILLA HELPPOUTTA JA ARVON NOUSUA

Asfaltoidulla pihatiellä nostat kotisi arvoa ja saat käytännöllisyyttä arkeen. Kulkuväylien siistinä pitäminen on helppoa vuoden ympäri, kura ja lehdet on kätevä pitää poissa puutarhaletkulla ja lehtipuhaltimella. Oikeaoppisella kaadolla sadevedet ohjataan pois pihasta. Pihatiet ja parkkipaikat, kesämökit tai vaikka takapihan urheilukenttä. Minne kaikkialle sinä haluat monipuolisen ja helppohoitoisen pinnoitteen?

Yhdessä kuraa vastaan

KODIN SIISTEYS PARANEE 

Olisiko mukavaa jos koiraa, lasta ja kenkiä ei tarvitse pestä kun tullaan autosta sisälle? Voisiko eteisen kuraantumista vähentää? Asfalttipäällysteisellä pihalla se on mahdollista tehdä tyylikkäästi, tehokkaasti ja edullisesti. 

Oikeaoppisilla kaadoilla ohjataan sadevedet sinne minne ne kuuluvat. Kuraisen auton pesu onnistuu mukavasti kovalla pinnalla.

Älä unohda kotitalousvähennystä! – sitä on mahdollista saada jopa 4800€

HYÖDYNNÄ VÄHENNYKSET

Sana asfaltti juontaa juurensa kreikkalaisesta sanasta ”asphaltos,” joka tarkoittaa “suojaava” – Nykyään asfaltti on synonyymi kustannustehokkaalle ja helppohoitoiselle.

ASFALTIN PITKÄ HISTORIA

Asfaltin historia on pitkä ja pitää sisällään useita innovaatioita liittyen ympäristön säästämiseen. Meidän työmailla ei nouse asfaltin teolle tyypillistä pikihöyryä, uuden tekniikan ansiosta olemme saaneet laskettua hiilidioksidi päästöjä jopa 30%. Huolehdimme ympäristöstä ja teemme ympäristö- sekä laatuvaatimukset täyttävää asfalttia. Vastuullisuus kuuluu meille kaikille – Kierrätämme vanhan samalla luoden uutta – Se on kestävää kehitystä.

Huolehdimme tarpeettoman maa-aineksen poisviennistä sekä kierrätämme jätteet laajan yhteistyöverkoston tuomalla asiantuntemuksella. Maajätettä syntyy erityisesti kun parannamme roudankestävyyttä – Hoidamme homman alusta lähtien ja kunnialla loppuun.

Kuva: Museoviraston kuvakokoelmat Asfaltin historia on pitkä. Asphaltos tarkoittaa suojaava ja tulee kreikan kielisestä sanasta.

Kuva: Museoviraston kuvakokoelmat Asfaltin historia on pitkä. Asphaltos tarkoittaa suojaava ja tulee kreikan kielisestä sanasta.

KIINTEISTÖN

ARVO

NOUSEE

KIINTEISTÖN

ARVO

NOUSEE

Helsinki  / Vantaa / Järvenpää / Tuusula / Kerava / Sipoo / Pirkanmaa

RISTO SIVEN

Pääkaupunkiseutu
041 546 9050
risto.siven(at)asfalttisiven.fi

TOIMISTO

050 434 6865
toimisto(at)asfalttisiven.fi
Uusimaa // Rullakuja 4, 01450 Vantaa

VERKKOLASKUTUSOSOITE

OVT 003726136475
Välittäjä Maventa Oy
003721291126

PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ!

10 + 10 =