Kotisi sen vaatimalle tasolle

PIHAN ASFALTOINNILLA HELPPOUTTA JA ARVON NOUSUA

Asfaltoidulla pihatiellä nostat kotisi arvokkuuden sen vaatimalle tasolle. Kulkuväylien siistinä pitäminen on helppoa vuoden ympäri, kura ja lehdet on kätevä pitää poissa puutarhaletkulla ja lehtipuhaltimella. Oikeaoppisella kaadolla sadevedet ohjataan pois pihasta. Pihatiet ja parkkipaikat, kesämökit tai vaikka takapihan urheilukenttä. Minne kaikkialle sinä haluat monipuolisen ja helppohoitoisen pinnoitteen?

Kotisi sen vaatimalle tasolle

PIHAN ASFALTOINTI NOSTAA KOTISI ARVOA

Asfaltoidulla pihatiellä nostat kotisi arvoa ja saat käytännöllisyyttä arkeen. Kulkuväylien siistinä pitäminen on helppoa vuoden ympäri, kura ja lehdet on kätevä pitää poissa puutarhaletkulla ja lehtipuhaltimella. Oikeaoppisella kaadolla sadevedet ohjataan pois pihasta. Pihatiet ja parkkipaikat, kesämökit tai vaikka takapihan urheilukenttä. Minne kaikkialle sinä haluat monipuolisen ja helppohoitoisen pinnoitteen?

Yhdessä kuraa vastaan

KODIN SIISTEYS PARANEE 

Olisiko mukavaa jos koiraa, lasta ja kenkiä ei tarvitse pestä kun tullaan autosta sisälle? Voisiko eteisen kuraantumista vähentää? Asfalttipäällysteisellä pihalla se on mahdollista tehdä tyylikkäästi, tehokkaasti ja edullisesti. 

Oikeaoppisilla kaadoilla ohjataan sadevedet sinne minne ne kuuluvat. Kuraisen auton pesu onnistuu mukavasti kovalla pinnalla.

Älä unohda kotitalousvähennystä! – sitä on mahdollista saada jopa 4800€

HYÖDYNNÄ VÄHENNYKSET

Mietityttääkö hinta?

ASFALTOINNIN HINTA MÄÄRITTYY SEURAAVISTA ASIOISTA :

Lopullinen hinta asfaltointiprojektille riippuu useista tekijöistä. Pääsääntöisesti voidaan sanoa, että mitä pienempi piha-alue on ja mitä enemmän käsityötä tarvitaan, sitä kalliimpi on asfaltoinnin neliöhinta. Seuraavat tekijät vaikuttavat yleensä hintaan:

  • Asfaltoitavan alueen koko
  • Kuinka helppokulkuinen piha on
  • Kuinka paljon käsityötä tarvitaan
  • Onko asfaltoitavalla alueella autokatoksia tai pitkiä kulkuväyliä

Omakotitalojen pihat ovat yleensä kooltaan 100–250 neliömetriä. Tämän tyyppisten projektien neliöhinta on yleensä 20–35 euroa. Suuremmilla piha-alueilla neliöhinta voi olla matalampi.

Muista kuitenkin, että lopullinen hinta voi vaihdella näistä arvoista riippuen ja on aina hyvä pyytää tarjous useammalta urakoitsijalta, jotta saat tarkan arvion asfaltointiprojektin hinnasta.

Sana asfaltti juontaa juurensa kreikkalaisesta sanasta ”asphaltos,” joka tarkoittaa “suojaava” – Nykyään asfaltti on synonyymi kustannustehokkaalle ja helppohoitoiselle.

ASFALTIN PITKÄ HISTORIA

Asfaltin historia on pitkä ja pitää sisällään useita innovaatioita liittyen ympäristön säästämiseen. Meidän työmailla ei nouse asfaltin teolle tyypillistä pikihöyryä, uuden tekniikan ansiosta olemme saaneet laskettua hiilidioksidi päästöjä jopa 30%. Huolehdimme ympäristöstä ja teemme ympäristö- sekä laatuvaatimukset täyttävää asfalttia. Vastuullisuus kuuluu meille kaikille – Kierrätämme vanhan samalla luoden uutta – Se on kestävää kehitystä.

Huolehdimme tarpeettoman maa-aineksen poisviennistä sekä kierrätämme jätteet laajan yhteistyöverkoston tuomalla asiantuntemuksella. Maajätettä syntyy erityisesti kun parannamme roudankestävyyttä – Hoidamme homman alusta lähtien ja kunnialla loppuun.

Kuva: Museoviraston kuvakokoelmat Asfaltin historia on pitkä. Asphaltos tarkoittaa suojaava ja tulee kreikan kielisestä sanasta.

Kuva: Museoviraston kuvakokoelmat Asfaltin historia on pitkä. Asphaltos tarkoittaa suojaava ja tulee kreikan kielisestä sanasta.

KIINTEISTÖN

ARVO

NOUSEE

KIINTEISTÖN

ARVO

NOUSEE

Pääkaupunkiseutu

Helsinki  / Vantaa / Järvenpää / Tuusula / Kerava / Sipoo / Pirkanmaa

TOIMISTO

050 434 6865
toimisto(at)asfalttisiven.fi
Uusimaa // Rullakuja 4, 01450 Vantaa

Pääkaupunkiseutu

Risto Siven
041 546 9050
risto.siven(at)asfalttisiven.fi

VERKKOLASKUTUSOSOITE

OVT 003726136475
Välittäjä Maventa Oy
003721291126

Pirkanmaa & Kanta-Häme

Tampere | Pirkkala | Ylöjärvi | Nokia | Kangasala | Akaa | Lempäälä | Valkeakoski | Vesilahti | Pälkäne ja muu Pirkanmaa sekä Kanta-Häme

Häme / Pirkanmaa

+358 40 591 5925
+358 400 621 373
info@asfalttisiven.fi

LASKUTUSOSOITE HÄME

Asfaltti Sivén Häme Oy
Rullakuja 4, 01450 Vantaa
003733436871

Välittäjä Maventa Oy
003721291126
Pyydä tarjous - Pääkaupunkiseutu

4 + 1 =

Pyydä tarjous - Häme/Pirkanmaa

1 + 12 =