Takana yli 50-vuotta asfalttia

VALITSE KOKENUT ASFALTTIURAKOITSIJA

Yrityksemme yli 50 vuoden kokemus asfaltointiurakoinnista takaa ripeän ja ammattitaitoisen työn jäljen. Käytämme ympäristö- ja laatuvaatimukset täyttävää asfalttia ja oma ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii projektien toimivuudesta. Meiltä saat laadukaat asfaltoinnit niin pienille pihoille kuin suurille julkisille alueille ja ketterä kalustomme takaa tehokkaan työskentelyn. 

Asfaltointi lisää

TURVALLISUUTTA

Asiakkaita miellyttävä ilme värillisellä asfaltilla

YRITYKSET JA JULKISET ALUEET

Nosta yrityksen profiili uudelle tasolle harkitulla julkisivulla. Luo asiakkaille viihtyisä asiointiympäristö toimivalla infralla – ammattitaidolla tehty asfaltti varmistaa sujuvan liikkumisen asiakkaille ja yhteistyökumppaneillesi. Unohtamatta melun ja pölyn vähenemistä – saat työrauhan keskittyä siihen minkä osaat parhaiten. Asfaltin tasaisuus helpottaa myös kulkuväylien puhtaanapitoa niin talvella kuin kesälläkin. Tilojen aulat ja vastaanotot pysyvät puhtaampina, kun kura ja lika ei kulkeudu ihmisten mukana sisälle.

Värjättyä asfalttia voidaan käyttää piristämään piha-alueita ja parkkipaikkoja, sekä herättämään huomiota. Asfaltointi on oikea valinta kestäväksi päällysteratkaisuksi.  50-vuoden kokemuksella varmistamme, että hommat tulee tehtyä ajallaan ja vältyt turhilta yllätyksiltä.

JULKISIIN TILOIHIN

Huolehditko koulujen, kuntien hallinnon tai esimerkiksi terveydenhuollon infrasta? Pitäisikö käyttäjien liikkumista parantaa tai uudistaa? Hoidamme uuden asfaltoinnin lisäksi konsultoinnit, hukkamaan poisviennit sekä kestomerkinnät ja maalaukset.

Asfaltoinnin tasaisuus luo helppohoitoisen ympäristön, missä on turvallista kulkea. Piristysruiskeen ilmeeseen voimme antaa värillisillä pinnoitteilla. 

PYSÄKÖINTIALUEET

Parkkipaikan asfaltointi on ehdottomasti järkevin ratkaisu. Asfaltti pitää pysäköintialueen siistinä, on tasainen ja oikeaoppiset kaadot pitävät sadevedet poissa. Parkkipaikan vaatimuksia on monenlaisia ja oikeat ratkaisut tehdään tarpeen mukaan. Värillisellä asfaltilla on helppoa selkeyttää pysäköintialueiden liikennettä. Siniset invapaikat ja ja ruskean punaiset jalkakäytävät tekevät parkkiauleesta elävämmän ja huomattavasti helpomman paikan havannoida liikennettä auton ratista.

Yrityksemme hoitaa myös maalaukset ja kestomerkinnät.

TIET JA TURVALLISUUS

Oikein tehtynä asfaltointi on pitkäikäinen ja kestää kohteen käyttöasteelle ominaisen kulutuksen. Asfalttipäällystetty tie on turvallinen niin pyöräilijöille, jalankulkijoille kuin autoille. Ammattitaidolla tehtynä vesi ei jää tielle makaamaan ja näin on ihmisten on turvallisempaa kulkea. Unohtamatta melun ja pölyn vähenemistä – asfaltointi on oikea valinta tien päällysteeksi.

Helposti puhtaampi kerrostalo

ASFALTTI PIHAPÄÄLLYSTEET TALOYHTIÖILLE

Toimivat ja siistit piha-alueet nostavat asumisviihtyvyyttä merkittävästi. Katupölyn väheneminen asfaltoitujen parkkialueiden, pihojen ja kulkuväylien myötä, sekä helppo puhtaanapito saavat kiitosta niin asukkailta kuin kiinteistön huoltotöitä tekevältä henkilökunnalta.

Rappukäytävät pysyvät paremmin puhtaana ja selkeät kestomerkinnät takaavat toimivan ympäristön asukkaille. Pystymme palvelemaan missä tahansa pihapäällystämiseen ja rakentamiseen liittyvissä asioissa.

Pääkaupunkiseutu

Helsinki  / Vantaa / Järvenpää / Tuusula / Kerava / Sipoo / Pirkanmaa

TOIMISTO

050 434 6865
toimisto(at)asfalttisiven.fi
Uusimaa // Rullakuja 4, 01450 Vantaa

Pääkaupunkiseutu

Risto Siven
041 546 9050
risto.siven(at)asfalttisiven.fi

VERKKOLASKUTUSOSOITE

OVT 003726136475
Välittäjä Maventa Oy
003721291126

Pirkanmaa & Kanta-Häme

Tampere | Pirkkala | Ylöjärvi | Nokia | Kangasala | Akaa | Lempäälä | Valkeakoski | Vesilahti | Pälkäne ja muu Pirkanmaa sekä Kanta-Häme

Häme / Pirkanmaa

+358 40 591 5925
+358 400 621 373
info@asfalttisiven.fi

LASKUTUSOSOITE HÄME

Asfaltti Sivén Häme Oy
Rullakuja 4, 01450 Vantaa
003733436871

Välittäjä Maventa Oy
003721291126
Pyydä tarjous - Pääkaupunkiseutu

3 + 13 =

Pyydä tarjous - Häme/Pirkanmaa

2 + 10 =